Dette er de billigste mobiloperatørene for bedrift – August 2018

Som nevnt tidligere utvikler bransjen seg i en meget høy hastighet. Å finne det beste abonnementet avhenger selvfølgelig av flere ulike faktorer, som blant annet ringing til utlandet, sentralbordløsning, bruddgebyrer, antall ansatte og ikke minst datamengde. Da det er mye som skal tas i betraktning ved innkjøp av telekom, så vi har også utviklet en priskalkulator for Digi.no. Ellers gjør vi i Mobito alltid en gratis kostnadsanalyse for bedrifter hvis du vil ha en 100% skreddersydd løsning for din bedrift.

Dette er de billigste leverandørene i dag

Kategori 1

8 ansatte. To ansatte med 1 GB forbruk i måneden, fire ansatte med 2 GB forbruk i måneden, og to ansatte med 10 GB forbruk i måneden. Uten binding. EU-data og mobilt bedriftsnett er ikke satt som krav.

Billigste leverandør: Oyatel.

Disse kommer så vidt foran de andre leverandørene, som er henholdsvis Talkmore og Phonect.

Kategori 2

70 ansatte. 15 ansatte med 1 GB forbruk, 40 ansatte med 2 GB forbruk og 15 ansatte med 10 GB forbruk. Uten binding og med mobilt bedriftsnett. EU-data er ikke et krav.

Billigste leverandør: Oyatel.

Selv om Oyatel vinner i begge disse kategoriene kan de ikke tilby EU-data med norsk kvote, da faller de helt ut av sammenligningen. Skal dette være et krav vil Talkmore komme seirende ut.

Hvorfor er det viktig å ikke basere innkjøp av telekom kun på pris?

Pris er kun én av faktorene som avgjør hvor bra løsning du har. Dekning, selvbetjeningsportaler, databruk, funksjonalitet, service, distribusjon, pris og vilkår er noen flere (les gjerne vårt innlegg om hva du bør tenke på før du velger leverandør).

Som du helt sikkert har tenkt på så er ikke noen resultatene i kategoriene ovenfor representativt for akkurat din bedrift. Dersom du for eksempel behøver et nytt SIM-kort kan det ta alt fra en time til tre dager før du mottar det, avhengig av leverandør. Innedekning kan være en annen faktor, geografisk område og lokasjon kan også spille en rolle.

Dermed er det ikke sikkert det billigste abonnementet er det riktige for din bedrift. Den eneste måten å ta alle faktorer i betraktning og finne den beste løsningen er å innhente tilbud fra alle leverandørene. Med 12 ulike leverandører på bedriftsmarkedet kan dette fort koste både tid og penger. Verdien Mobito ønsker å gi din bedrift er akkurat dette, tid og penger. Vi forhandler allerede med alle leverandørene, og det koster oss ikke mye å fortelle deg om mulighetene du har. Vi har såpass tro på at vi kan finne en bedre løsning at vi gir dere gjerne en gratis og uforpliktende kostnadsanalyse av deres nåværende avtale. På den måten kan vi både spare dere for penger ved å forhandle frem en billigere avtale, og spare tid ved at du slipper å gjøre jobben selv.

 

Her kan du lese om telekomindustrien 2018 på to minutter.

Hvordan spare tid og penger på telekom for akkurat din bedrift? La oss kontakte deg og se på mulighetene – gratis og uforpliktende. Trykk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *