Mobiloperatører med Telenor dekning for bedrift

Mange bedrifter foretrekker en mobiloperatør med Telenor dekning. Likevel kan det vær vanskelig å holde oversikten over hvilke operatører som bruker dette. Alle kan ikke være gode på alt, men alle er stort sett gode på noe. Her er en kort oversikt over de ulike leverandørene som benytter seg av Telenor sin dekning.

 

Telenor.

Bilde av mann med mobil

Ingen overraskelse, nei. Av leverandørene som benytter seg av Telenor sitt nett, har Telenor selv fokus på god funksjonalitet, dekning, service og distribusjon. Det skal være behagelig å benytte seg av Telenor. Men det er ikke gratis å tilby en god tjeneste med lite friksjon.

Dersom man vil komme i kontakt med kundeservice, behøver et nytt sim-kort, en brukervennlig «Min side» eller gode integrasjonsmuligheter, så er Telenor stort sett solide.
Med andre ord vil Telenor ofte kunne tilby en god avtale dersom du vil ha en løsning som «bare fungerer», uten å tenke så mye over pris.

 

Phonect

Phonect har et stort fokus på pris. De vil kunne tilby dekning fra Telenor til en billig penge. Til forskjell fra Dipper er ikke Phonect eid av Telenor selv. I tillegg til å være konkurransedyktige på pris, så har Phonect gjerne gode vilkår. Du vil nok ikke finne mange dyre betingelser med liten skrift på side 17 i avtalen.

 

Atea

Området Atea er best på er nok funksjonalitet. Dersom din bedrift vil ha et velfungerende bedriftsnett som sørger for at du alltid er tilgjengelig for kunder og samarbeidspartnere, så vil Atea sørge for det. «Min Bedrift» og «Min Side» er det heller ikke mye å klage på. Det samme gjelder integrasjonsuligheter. Atea fungerer altså veldig fint, også service og distribusjon, selv om det ikke er helt på høyde med Telenor selv.

 

Dipper

Dipper er en del av Telenor sin strategi for å kunne tilby abonnement til bedrifter i den laveste prisklassen. Dipper er heleid av Telenor. I likhet med Phonect kan Dipper skryte på seg gode betingelser når det kommer til vilkår. Heller ikke her vil du finne en kjip liten tekst som koster deg skjorta et sted langt ut i avtalen. Servicen til Dipper i heller ikke av det verste slaget.

 

Talkmore, Saga mobil og Oyatel benytter seg også av Telenor sitt dekningsnett, men er ikke betydelig store på bedriftsmarkedet.

 

Mobito tester hele tiden de ulike leverandørene. På den måten kan vi identifisere svake og sterke punkter ved alle leverandørene. Mobilett er blant det mange setter som et krav, til tross for at det fleste tester viser at verken Telia eller Telenor sitt mobilnett skiller seg særlig ut.

La oss ta kontakt for å gi deg en gratis og uforpliktende analyse av din avtale. Den kan som regel forbedres!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *