Mobiloperatører med Telenor dekning for bedrift

Bilde av mann med mobil

Mange bedrifter foretrekker Telenor-dekning, fordi man har en oppfattelse om at det er Telenor som har den beste dekningen. Er denne oppfattelsen korrekt? Ett objektivt svar på hvem av nettverksoperatørene, Telenor, Telia og ICE, som har den beste dekningen er sammensatt og avhenger bl.a. av hvor bedriftens ansatte ferdes. Det kan nemlig lokalt være store forskjeller mellom Telenor og Telia.

Vil du kutte kostnader med et billigere mobilabonnement for din bedrift ved å la Mobito finne den mest optimale løsningen for din bedrift? Trykk her og bli kontaktet.

Dekning påvirker både samtalekvalitet og hvilken hastighet du får på din dataoppkobling. De forskjellige operatørene utnytter ulike frekvensbånd på ulike geografiske lokasjoner for å produsere samtaler. Telefoner har også ulik teknologi og utnytter frekvensene til mobiloperatørene ulikt. Det er altså svært mange faktorer som påvirker dekningen og om de ansatte vil oppleve at den valgte leverandøren har god dekning.

Mobito tester hele tiden de ulike leverandørene. På den måten kan vi identifisere styrker og svakheter ved alle leverandørene. Mange bedrifter setter god dekning som et krav. Vi kan hjelpe dere med å gjøre det rette valget for deres bedrift.

 

Her er listen over leverandørene av dekningsnett fra Telenor.

 

Telenor

Phonect

Atea

Dipper

Talkmore

Saga Mobil

Oyatel

 

 

Disse syv aktørene leverer abonnement til bedrift med Telenor-dekning, men dekningen er lang fra det eneste du bør ta i betraktning. Se for eksempel vårt innlegg om mobilt bedriftsnett, eller la oss kontakte deg for å gjøre en uforpliktende og gratis analyse av din avtale.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *