Mobito 365

Mange setter pris på at andre kan håndtere avtalen på daglig basis. Med Mobito 365 har dere som kunde tilgang på vår kompetanse og bistand med alt fra inn- og utporteringer av ansatte, endre talemelding og åpningstider på sentralbordet, hjelp til å få nytt SIM-kort når noen mister telefonen osv.

Fordelen med å bruke Mobito er at vi ikke får noen form for provisjon ved hvilket abonnement dere bestiller opp. Dvs. at dere kan være trygge på at vi ønsker å gjøre det som holder kostnadene deres nede.

Mobito 365 er forvaltningsavtale hvor dere som kunde har tilgang på vår kompetanse og bistand fra kl. 08.00-22.00 hver eneste dag i året (ja, juleaften og 17. mai er inkludert).

“Strålende fornøyd! God oppfølging, og ikke minst gode avtaler. Vi anbefaler Mobito på det sterkeste.”Anders Nordermoen, Partner og Produsent - Got Vision AS

Mobito 365 inkluderer:

  • Mobito Optimalisering
  • Fast rådgiver for tjenester og telefoner
  • Oppsett og drift av bedriftsnett
  • Utvidede supporttider (08:00-22:00 alle dager)
  • Garantert responstid
  • Avtalehåndtering
  • SIM-kort hos bedriften

Jeg vil bli kontaktet

Din henvendelse er selvfølgelig uforpliktende!

Hvorfor Mobito?

Spar penger, tid og frustrasjon

Telecom er et ikke-strategisk innkjøp, så hvorfor bruke mye tid og ressurser på det, når Mobito kan gjøre for dere? Vi jobber utelukkende med telecom, og har fremforhandlet avtaler på vegne av flere tusen brukere – dette gjør det mulig for oss å oppnå langt bedre priser enn enkeltbedrifter innenfor mobiltelefoni, bredbånd, fast- og IP-telefoni.

Vi er rådgivere innen telecom

Ønsker du å beholde dagens operatør? Ingen problem – vi er ikke operatør! Vi fokuserer på løsning, vilkår og pris. Dvs. at vi jobber ut ifra deres krav og behov – og med vår kompetanse om alle operatørene kan dere ta et informert valg for ny avtale, med de beste prisene.

Kartlegg mulighetene

Usikker på om avtalen er god nok? Lurer du på hva annet som finnes? Vi tilbyr å gjennomføre en kostnadsfri analyse av dagens mobilavtale i forkant av møtet! Dersom vi ser potensial for forbedring kommer vi og fortelle dette, og dersom dere har den beste avtalen der kan oppnå, så sier vi også dette i forkant!

Vi skal IKKE få dere til å bytte operatør – kun vise dere mulighetene – både hos dagens leverandør og hos de andre.

Våre medlemsfordeler