Mobito Innkjøp

Det kan være mye å tenke på ved valg av kommunikasjonsløsninger: dekning, sentralbordløsning, pris og mye, mye mer. Ingen leverandør er best på alt, men mange er gode på mye og vi i Mobito vet hvem som er gode på hva.

Vi sørger for at dere får den beste Telecom-avtalen som svarer til deres krav og behov.

Vi sitter på kompetanse på alle leverandørene, hva de kan levere og ikke, hva det koster, og når på døgnet de kan hjelpe dere. Kombinert med vår medlemsmasse har vi anledning til å fremforhandle langt bedre avtaler for bedrifter som ikke har tilgang på storkundepriser hos leverandør. I tillegg er vi opptatt av sluttsummen på fakturaen – ikke kun pris per pakke.

Mobito Innkjøp inkluderer:

  • Behovsanalyse
  • Kravspesifikasjon
  • Innhenting av tilbud
  • Forhandlinger med aktuelle leverandører
  • Beslutningsunderlag
  • Bestilling av tilpasset og optimalt abonnement for hver enkelt ansatt

Riktig løsning til riktig pris

Etter at dere har valgt leverandør bestiller vi opp de nye abonnementene og følger dere gjennom portering og implementering.

“Vi er veldig fornøyd med anbudsprosessen Mobito har gjort for oss. Prosessen var effektiv, og de har bistått oss over mållinjen. Vi kommer til å benytte Mobito igjen!”BundeGruppen AS

Og husk: sparer dere ikke noe, koster det ikke noe!

Mobito optimaliserer dine telecomtjenester

Jeg vil bli kontaktet

Din henvendelse er selvfølgelig uforpliktende!

Hvorfor Mobito?

Spar penger, tid og frustrasjon

Telecom er et ikke-strategisk innkjøp, så hvorfor bruke mye tid og ressurser på det, når Mobito kan gjøre for dere? Vi jobber utelukkende med telecom, og har fremforhandlet avtaler på vegne av flere tusen brukere – dette gjør det mulig for oss å oppnå langt bedre priser enn enkeltbedrifter innenfor mobiltelefoni, bredbånd, fast- og IP-telefoni.

Vi er rådgivere innen telecom

Ønsker du å beholde dagens operatør? Ingen problem – vi er ikke operatør! Vi fokuserer på løsning, vilkår og pris. Dvs. at vi jobber ut ifra deres krav og behov – og med vår kompetanse om alle operatørene kan dere ta et informert valg for ny avtale, med de beste prisene.

Kartlegg mulighetene

Usikker på om avtalen er god nok? Lurer du på hva annet som finnes? Vi tilbyr å gjennomføre en kostnadsfri analyse av dagens mobilavtale i forkant av møtet! Dersom vi ser potensial for forbedring kommer vi og fortelle dette, og dersom dere har den beste avtalen der kan oppnå, så sier vi også dette i forkant!

Vi skal IKKE få dere til å bytte operatør – kun vise dere mulighetene – både hos dagens leverandør og hos de andre.

Våre medlemsfordeler