Mobito Optimalisering

Har de ansatte riktige abonnement? Pådrar de bedriften store kostnader med å ringe til utlandet? Er avtalen deres optimal?

Vi gjennomgår forbruket og passer på at dere har riktig abonnement og tilleggstjenester – hver måned og uansett operatør.

Norske bedrifter har i gjennomsnitt 25% høyere mobilkostnader enn nødvendig, kun pga. feil sammensetning av abonnement og tilleggstjenester for de ansatte. De mange ulike type abonnement og tilleggstjenester fra de mange ulike leverandørene kan gjøre det vanskelig å velge riktig. I tillegg kommer det mange betingelser med på å få tilgang på den ene og den andre tjenesten, som kompliserer ting ytterligere.

Mobito er opptatt av sluttkostnaden, og ikke bare pakkeprisen – både når de kommer til innkjøp og når det kommer til optimalisering.

«Mobito tok kontroll på våre mobilabonnement, reduserte kostnadene våre og forhandlet frem riktig leverandør.» Høyer Finseth

Mobito Optimalisering inkluderer:

  • Analyse av forbruk og kostnad per ansatt hver måned
  • Justering av tjenester og abonnement per ansatt hver måned
  • Økonomisk analyse av optimaliseringen
  • Analyse av forbruk og kostnad per ansatt hver måned
  • Justering av tjenester og abonnement per ansatt hver måned
  • Økonomisk analyse av optimaliseringen
Mobito optimaliserer dine telecomtjenester

Jeg vil bli kontaktet

Din henvendelse er selvfølgelig uforpliktende!

Hvorfor Mobito?

Spar penger, tid og frustrasjon

Telecom er et ikke-strategisk innkjøp, så hvorfor bruke mye tid og ressurser på det, når Mobito kan gjøre for dere? Vi jobber utelukkende med telecom, og har fremforhandlet avtaler på vegne av flere tusen brukere – dette gjør det mulig for oss å oppnå langt bedre priser enn enkeltbedrifter innenfor mobiltelefoni, bredbånd, fast- og IP-telefoni.

Vi er rådgivere innen telecom

Ønsker du å beholde dagens operatør? Ingen problem – vi er ikke operatør! Vi fokuserer på løsning, vilkår og pris. Dvs. at vi jobber ut ifra deres krav og behov – og med vår kompetanse om alle operatørene kan dere ta et informert valg for ny avtale, med de beste prisene.

Kartlegg mulighetene

Usikker på om avtalen er god nok? Lurer du på hva annet som finnes? Vi tilbyr å gjennomføre en kostnadsfri analyse av dagens mobilavtale i forkant av møtet! Dersom vi ser potensial for forbedring kommer vi og fortelle dette, og dersom dere har den beste avtalen der kan oppnå, så sier vi også dette i forkant!

Vi skal IKKE få dere til å bytte operatør – kun vise dere mulighetene – både hos dagens leverandør og hos de andre.

Våre medlemsfordeler